Kako da lagano zaradite novac putem interneta?

Registrujte se, popuni plaćenu anketu upotrebom pametnog telefona. Nakon što posetite naš panel za istraživanje tgmpanel.rs, možete odmah početi da zarađujete novac.

Kako da počnem?
Prvi korak je da se registrujete na našem sajtu. Registracija podrazumeva popunjavanje osnovnih informacija, naročito: vaša email adresa, datum rođenja i pol. Zapamtite da date informacije moraju biti tačne – to omogućava lagan protok informacija i zarađenog novca. Možete se registrovati na tgmpanel.rs ili odlaskom na portal ispitanika na portal.tgmpanel.com

Kako da lagano zaradite novac putem interneta?

Drugi koral je da potvrdite identitet i registraciju na sajtu. Da potvrdite svoje informacije, morata kliknuti na link koji vam pošaljemo na email. Molimo proverite pretince Promocije i Neželjene pošte, ukoliko ne možete naći aktivacioni email.

Da budete sigurni da naši emailovi završe u pošti, a ne u smeću / neželjenoj pošti, dodajte u listu kontakata i adresa.

Treći korak je da provedete par minuta popunjavajući svoj nalog. Tako vas možemo pozvati da učestvujete u odgovarajućim anketna umesto da trošite svoje vreme na neefikasna istraživanja. Čak i ispunjavanje profila nosi određeni broj bodova (a svaki bod se može prebaciti u zarađeni novac), i možete da ga ažurirate svakih 6 meseci.

Četvrti korak je čekanje na anketu. Kada se pojavi anketa koja odgovara vašem profilu, obično ćete dobiti obavešetenje emailom. Na ovaj način nećete propuštati priliku da povećate svoj saldo na online panelu. Takođe je bitno zbog vremenske ograničenosti istraživanja – posle par dana (nekada čak i sati) ankete postaju neaktivne.

Imajte na umu da ne obaveštavamo emailom o svim anketama, a neka obaveštenja se zagube u moru prepiske, tako da je dobro da imate naviku da dnevno proveravate panel ispitanika na https://portal.tgmpanel.com, na primer uz jutarnju, ne bi li ste proverili da li ima novih anketa za popunjavanja (odnosno, imate li priliku da zaradite šta novca online). .

Obaveštenja možete dobiti i putem WhatsApp ili Facebook messenger aplikacija i priključaka za Chrome (tako da se obavesti o anketama direktno prikažu na vašem telefonu ili ekranu računara). Ove opcije se mogu uključitit (i isto tako lagano isključititi) u podešavanjima vašeg naloga na panelu ispitanika na https://portal.tgmpanel.com.

Drugi koral je da potvrdite identitet i registraciju na sajtu.

Peti korak je popunjavanje ankete. Zapamtite da dati odgovori moraju biti promišljeni i iskreni. Vaši odgovori u online anketama i istraživanjima koje naruče određene kompanije su bitni. Na osnovu njih, donose se važne odluke koje mogu imati uticaj i na vaš život. Davanjem iskrenih odgovora, nemate zbog čega da se brinete, jer su ove ankete u potpunosti anonimne.

Kada završite anketu, možete pogledati koliko ste zaradili. TGM Panel vam nudi isplatu u EUR i bodovima (1 bod = 1 EUR). Dobijate i 0.02 boda za utrošeno vreme u istraživanjima za koje se ne kvalifikujete (anketa je završena, ispunjena kvota ispitanika, zahteva se drugačiji profil ispitanika itd.)

Šesti korak je najljepši, a to je isplata. Proverite prag isplate. U slučaju TGM Panela, prag je 10 EUR ako se plaća valutomili u slučaju plaćanja bodovima 3,5 EUR (neke ankete se plaćaju direktno u EUR, neke u bodovima koje se kasnije pretvaraju u EUR – zavisno od klijnta)

Sve više panela za istraživanje, uključujući i tgmpanel.rs omogućava PayPal prenos novca – paypal.com. Možete posle da prebacite novac na tekući račun u banci, gde će nakon par dana novac biti dostupan.

Zarađene svote se takođe mogu koristiti da dopunite svoj broj (ako koristite broj telefona na dopunu).

Treći način isplate je korištenje Gcodes poklon kodova – više o tome na app.gcodes.com.

Pre prve isplate, morate da potvrdite svoj broj mobitela – možete ga dodati u svoj nalog.

 U slučaju TGM Panela, prag je 10 EUR ako se plaća valutomili u slučaju plaćanja bodovima 3,5 EUR

Zar nije lagano?

Vreme koje provedete u putu do škole, posla, sastanka ili pauze za kafu, dovoljno je da lagano i bez muke zaradite novac. Par minuta dnevno koje provedete popunjavajući ankete će vam poboljšati saldo računa u banci.

Kako da nađem plaćene ankete?

Ankete koje iskoče dok surfujete netom nisu što vam treba. One su besplatne, i ništa vam ne donose osim izgubljenog vremena.

Da biste zaradili popunjavajući ankete, morate naći pouzdan istražni panel, koji će vam garantovati isplatu za svaku anketu koju popunite. Odskora se pojavilo mnogo sajtova koje to nude. Koji treba izabrati? Naravno, onaj koji je jednostavan za korištenje, čitak i, što je najvažnije, plaća. Poput tgmpanel.rs. Ohrabrujemo vas da se registrujete.

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Srbija pripada svetskom istraživaču tržišta – TGM Research FZE. Svi živimo u digitalnom svetu. Otkrijmo ga zajedno za istraživanje tržišta. Pridružite nam se na ovom mobilnom putovanju.

PREGLED PANELA